ÖRGÜ BEBEK BATTANİYE MODELLERİ

tunus isi bebek battaniye (2)suslu bebek battaniye

ÖRGÜ ŞİRİN BEBEK BATTANİYE ÇEŞİTLERİ

2015 yılı moda elişi örgü örnekleri,anlatımlı ve görsel resimli sunumlar yapmaya devam ediyoruz.

Bebeğime hırka örmek istiyorum hangi iple başlayacağın,nerden örnek alacağım? ve benzeri sorular.brezilya nakışı bebek battaniyesi nasıl örülür? rokoko battaniye ye nerden başlanmalı? tunus işi bebek battaniyesi modelleri nasıl yapılır?tığ işi bebek battaniyesi nasıl başlanır? Gibi soruların cevabı öncelikle; örgü örmek istediğimizi ve bu  istek için araştırma yapmamız gerektiğini gösterir. Bu araştımanıza internet yardımcı olacaktır .kadınların sesi.com sitemizde resimli ve anlatımlı örgü modelleri ile kolayca örgü örebilirsiniz,ayrıca resimleriniz ve videolarınız varsa burdan paylaşabilirisniz

Annelerimiz için örgü battaniye modelleri sunduk ; Bazıları tunus işi bazıları tığ işi,bazıları ise şiş ile örülmüştür

Örgü battaniyelerde rokoko brezilya nakışı,hayvan ,çiçek ve  böcek figürleri  kare desen göz nuru ile sanata dönüşüyor

Örgü bebek battaniyesi çokta şirindir, değil mi? Bebeklerimiz için bir şeyler örmekten zevkli şey var mı zaten? Birbirinden şirin örgü bebek battaniyesi modelleri için doğru yerdesiniz. Bebek battaniyesi araması da yapmalısınız bu arada.Örgüde kullanılacak ipi sizin seçmeniz ve zevkinize göre işlemeniz anne adayları için ayrı mutluluk olacaktır.Öncelikle ; örgü örerken tığ,şiş veya iğne batması kazalarına karşı azami dikkatli olunarak örülmelidir.

Örgü Nasıl Yapılır? Örgü örerken nelere dikkat etmeliyiz?Bebek örgü battaniyesine çiçek deseni,gemi desen,hayvan figürü yapılışı için sitemizi takip edebilirsiniz.

Örgü kalitemiz, örgümüzün gevşek veya sıkı oluşuyla çok yakından ilgilidir. Bu nedenle örgü örerken iplik gerginliğine mutlak surette dikkat etmek; çok gevşek bırakmamak veya çok sıkmak gereklidir.Örgünün kalitesi; hem kullanılan ipliğe hemde ören kişiye bağlıdır

sis orgu en yeni bebek battaniyelerien guzel orgu bebek battaniyelerel orgu bebek battaniyetunus isi bebek battaniyeen yeni orgu bebek battaniyetig orgu en guzel bebek battaniyesis orgu bebek battaniyetunus isi kiz bebek battaniye takimtig orgu kiz bebek battaniye takimen sirin orgu bebek battaniye

tig orgu bebek battaniye takimen guzel orgu bebek battaniyeler

iki sis orgu bebek battaniyeorgu erkek bebek battaniyelerorgu bebek battaniyelersis orgu bebek battaniye (3)

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )