Tığ Oyası Modelleri

en yeni tig oyasitig oya modelleri (2)

en guzel tig oya modelen guzel oya modelleri

ANLATIMLI TIĞ OYASI TÜLBENT KENARLARI

En yeni el teknikleriyle örülmüş pek çok tülbent oya  modelleri vardır.Bu farklı oya modellerinden en çok tercih edilenleri,iğne oyası  mekik oyası,firkete oyası  kurdela oyası ve tığ oyalarıdır. .Elden ele  örüşü fark eden örgü modelleri çok ören ve eğitimini alan bayanlar için daha kolaydır.Tığ oyası ip oyası olarakta adlandırılmaktadır.Özellikle gelin çeyizlerinde bohçalar için oya çeşitleri[tığ oyası,iğne oyası,kurdela oyası,boncuk oyası vs…]çok kullanılmaktadır.

Yapım aşamasına gelince uygun tığ numarası ve oya ipini kaliteli bildiğiniz marka aldıktan sonra oyamızı örüp ütüleme aşamasında üzerine nemli bir bez serip oyamızın son düzenlemesini yaparak ütülersek yıkandığı zaman kolay  kolay bozulmaz kolalı gibi durur.

Her geçen gün çeşitliliği artan oya modellerinden en güzel ve en çok tercih edilen  tığ oyası modellerini kadınların sesi.com olarak  siz değerli ziyaratçilerimiz için dosya haline getirdik ve beğenilerinize sunuyoruz.Yayınlamamızı ve sitemizde görmek istediğiniz  sizin tasarımınız olan örgü modellerinizi internet adresimize gönderebilirsiniz.şimdiden teşekkürler,kolay gelsin.

en yeni tig oya modeloya modelleri (2)

tig oya modelleritig oyalari (2)

ceyizlik oya modelleritig oyalari

boncuklu tig oyatig oyasi modelleri (2)

tig oyasi modellerioya modelleri

tulbent tig oyalari

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )