Anlatımlı Resimli Şirin Örgü Bebek Yelek Modeli

en guzel orgu bebek yelek modelleri (2)en guzel orgu bebek yelek modelleri

en guzel orgu bebek yelek modelleri (3)crochet projects shot in room sets

orgu bebek yelek modelleri (2)orgu bebek yelek modelleri

sirin orgu bebek yelek modelleriorgu bebek yelek modelleri (3)

orgu bebek yelek modelleri (4)sevimli orgu bebek yelek modelleri (2)sevimli orgu bebek yelek modelleriorgu bebek yelek modelleri (5)orgu bebek yelek modelleritunus isi suslu bebek yelek modelleriorgusirin bebek yelek modelleri

Anlatımlı Resimli Şirin Örgü Bebek Yelek Modeli

Yakadan başlamalı erkek bebek yeleğimize 92 İlmekle başlıyoruz,4 sıra haroşa örüyoruz 5. sırada ilik ve düğme yeri  için 8 ilmek haroşa örüyoruz.Ön iki kenarından 10 ilmek düz örüyoruz1 ilmek artırıyoruz(ipi şişe doluyoruz) 3 ilmek düz ör 1 ilmek artır,3 ilmek örüp 1 ilmek artırıyoruz.10 ilmek örüp 1 ilmek artırıyoruz 3 ilmek ör 1 ilmek artır(1 ön ve 1 kol tarifi) arkası için 30 ilmek arkaya düz örüp tekrar 1 artır 3 ilmek ör 1 ilmek artır.10 ilmek ör 1 ilmek artır 3 ilmek ör 1 ilmek artır( ikinci kol)tekrar ikinci ön için 10 ilmek düz örüp 8 ilmek haroşa örüyoruz.Ters yüzünden baştaki 8 ilmekler hariç hepsi ters örülür.Düz yüzüne geldiğimizde 8 ilmek haroşalar tekrar örülüyor.Haroşalardan sonra artırsığımız kol kenarlarının 1 önceki ilmeklerinde artırırız.Yani artırmaların ortasındaki 3 ilmek 5 ilmek olur.Daha sonra ki sırada 7 ilmek olur yani 6 ilmek artırdıktan sonra tekrar üç ilmeğin kenarlarınıda artırıyoruz böylece 7 defa ( veya istediğiniz büyüklüğe göre 8,9)1 kolun kenarları 12 ilmek artırmış oluyoruz 1 defada) bu işlemi tekrarladıktan sonra 8 ilmek haroşa kol artırmasının  ortasına kadar düz kol olacak yeri resimde görüldüğü gibi kol jısmında 4 sıra renkli yünle  haroşa örüyoruz. Arka düz diğer kol yine haroşa  ön düz ve 8 ilmek haroşa yapıp 3 sıraya tamamlayıp kolları kesiyoruz.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )